Talismà Hospitalet

Diumenge 2 de Juliol tocava diada en una de les places màgiques per la colla, l’Hospitalet de l’Infant, el primer lloc on vam descarregar un castell des de la refundació de la colla. La màgia del lloc ens va acompanyar de nou, amb felicitació del cap de colla inclosa, per la feina feta.

Els senyals indicaven motivació per part de tots, autobús ple amb cotxes de més per acudir a la cita, fins i tot la calor ens va donar un respir aquell dia. No podíem fallar, actuar al costat dels nostres padrins, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, sempre ens dona un plus extra de motivació, és una colla en qui ens agrada emmirallar-nos per tal i com fan les coses.

Plaça plena, públic abundant esperant l’actuació i decidim començar  amb un 4d6a, castell que a la dificultat del quatre hi afegim el pilar, el nostre objectiu d’aquesta temporada és fer castells de set i  mig i aquesta construcció ens ajuda a perfeccionar la tècnica.

Seguim amb un 3d7, l’orgull de la colla, el castell que si no fem, no ens sentim a gust. Fort i estructurat  s’intueix el domini d’una construcció que ens ha costat esforç, la feina feta es demostra a plaça.

A tercera ronda, un castell que dominem desde fa temps, però no per això menys complicat, el 2d6, amb desimboltura i agilitat descarregat.

Però calia encara demostrar-nos la feina feta a l’Oficina, cal recuperar els objectius de la temporada passada i incorporar-los a la d’aquesta, silenci a la plaça, els xiquets han fet el primer pilar de 5 de la present temporada. Finalment, vam fer dos pilars de 4 simultanis.

L’Hospitalet de nou, plaça talismà, necessitem diades com les d’aquest cap de setmana per demostrar que amb assaig, assaig i assaig, a plaça les coses surten. Ara toca concentrar-se amb les festes del barri Miramar.

Per la seva banda, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau van descarregar el 3d7a, el 4d7a, el 4d7, dos pilars de 5 i tres pilars de 4.

Crònica per Esteve Grasset