Festes del barri Miramar

Diumenge 9 de juliol, la colla realitza la quarta diada consecutiva en cap de setmana. Ahir actuàvem a casa en motiu de les festes del barri Miramar.

A dos quarts de 7 de la tarda i acompanyats pels Torraires de Montblanc i els Bous de la Bisbal del Penedès, entràvem a la Plaça Miquel Martí i Pol amb camisa, faixa i la il·lusió de fer castells al nostre poble. I és que jugar a casa ens aporta una màgia especial, la màgia de mostrar als nostres veïns, amics i familiars la feina feta assaig rere assaig.

La colla va obrir l’actuació amb un ferm 4d6a que ens va permetre formar una estructura amb castellers novells, donar confiança al pom de dalt i començar a afermar pinyes amb previsió de futur.

En segona ronda, vam descarregar un 3d7 amb ben poques dificultats tècniques. Afrontem aquest castell amb la satisfacció d’haver-lo pogut dur a plaça durant les últimes dues setmanes en places foranes, Torredembarra i l’Hospitalet de l’Infant. A poc a poc, la colla comença a normalitzar i superar les dificultats tècniques que suposen els castells de 7.

Vam concloure l’actuació descarregant un 2d6 amb una pinya i un tronc destacadament sòlids sense cap complicació.

2 pilars de quatre simultanis amb les colles convidades van donar per finalitzada la participació de la colla a les festes del barri Miramar.

Per la seva part, els de la camisa bordeus van fer a Vila-seca un tres de sis, un tres de sis amb agulla, un intent desmuntat de dos de sis, un quatre de sis i dos pilars de quatre. Els Bous de la Bisbal van realitzar un tres de sis amb agulla, un intent desmuntat de dos de sis, un quatre de sis, un tres de sis i un pilar de quatre.

Amb bon regust de boca després d’una diada àgil i sense incidents, els Xiquets de Vila-seca recarreguem les piles per l’actuació del diumenge que ve amb els Xiquets de Cambrils!

Crònica per Elisenda Rovira

Fotografies per Pilar Murcia