Festes del Carme a Cambrils

Cambrils, diumenge, 12 del migdia. A priori podria ser una quedada amb els amics per anar a la platja. Però no, els Xiquets de Vila-seca vam afrontar una nova diada, juntament amb els Xiquets de Cambrils en motiu de les festes de la Mare de Déu del Carme. Ràpida i segura. Així es podria definir aquesta diada.

Vam portar en primera ronda un 3d6, rotant en diverses posicions, amb una pinya forta i una estructura noble, per a poder pensar en castells propers, de cara a la festa major.

Vam continuar amb el 4d6 amb agulla, que ja comença a ser un castell propi, amb la seguretat que ens caracteritza, on també es van fer canvis en diferents posicions.

Per finalitzar les rondes, es va produir un primer intent desmuntat de 2d6, tan sols per problemes de confiança de la canalla en el pom, tot i que l’estructura era perfecta. Vam tornar a construir aquest castell, que igual que el d’abans era impol·lut, on aquest cop la canalla no va dubtar i el vam descarregar amb solvència.

Finalment vam tornar a portar a plaça el pilar de 5, per segon cop aquesta temporada, amb canvi en el terç, provant així altres estructures per poder introduir-les algun dia en algun 3 o 4.

Per finalitzar la diada vam fer dos pilars de 4, tot i que un va quedar en intent desmuntat.

Així, amb una nova diada a la motxilla que portem aquest any, cal agrair als Xiquets de Cambrils el bon ambient a plaça, i l’ajuda en les pinyes, així com felicitar-los també per la seva diada.

Crònica per Àxel Claesen

Fotografia per Rafa Quílez