Diada del 5è Aniversari del bateig

Primers tres de set i pilar de cinc de la temporada

Tres de set bateig’19

El primer dia de juny ens ha deixat dues estrenes aquesta temporada amb motiu del 5è Aniversari del nostre bateig, una gran diada en la que ens van acompanyar la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves dels Xiquets de Valls i els Brivalls de Cornudella.

A primera ronda vam descarregar el cinquè dos de sis de la temporada, va mostrar molt bones mides i va generar confiança per al primer dels reptes de la diada, el primer tres de set del curs.

A segona ronda vam estrenar els set pisos, tot i no tenir el final desitjat, ja que amb dosos col·locats la indecisió de la canalla va fer que quedés en intent desmuntat.

A tercera ronda repetíem de nou el tres de set. Aquest cop si, la canalla va coronar amb decisió l’estructura i tot i girar-se una mica el castell des de bon inici, no va perdre mai la mida ni va patir cap sotragada que fes patir l’estructura. Primer tres de set descarregat al mes de juny, fet que no succeïa des de l’any 2017.

A la quarta ronda vam descarregar el segon quatre de sis de la temporada, no l’havíem tornat a portar a plaça des de la diada de Sant Antoni.

Ja a la ronda de pilars vam tancar la nostra millor diada, de moment, amb el primer pilar de cinc en aquest 2019 i un pilar de quatre.

La resta de colles van realitzar la següent actuació:

Colla Jove Xiquets de Tarragona: Cinc de vuit, quatre de vuit, tres de vuit i vano de cinc

Colla Joves dels Xiquets de Valls: tres de vuit, dos de vuit amb folre, tres de vuit amb l’agulla i pilar de sis

Brivalls de Cornudella: tres de sis, tres de sis amb l’agulla, quatre de sis i pilar de quatre.

Per tancar aquesta diada festiva res com un aperitiu i un bon sopar, acompanyat de música i tot ben batejat.

Amunt Xiquets de Vila-Seca

Dos de sis bateig’19
Quatre de sis bateig’19
Pilar de cinc bateig’19